Muldiverset

Restaurant & Vintagebutik

I Muldiverset arbejder vi for et mere klodeklogt og kærligt fødebaresystem: Bæredygtigt, økologisk, regenerativt, lokalt, og meningsfyldt. Vi sætter hastigheden ned, laver alting fra bunden af friske råvarer, samarbejder med de lokale idealistiske avlere og har skabt et univers hvor gæsterne mærker dén hjertevarme kobling til natur, kvalitet, råvarer og sublim smag som vi alle savner.

Muldiverset finder du på en gammel gård i Stavreby, en smuk lille landsby på Jungshoved, tæt på naturen og midt i en fantastisk vild have hvor du også kan indtage dit måltid. Til frokost kan du opleve økologisk smørrebrød af højeste smagskvalitet og om aftenen åbner vi for den hverdagsgastronomiske bistro med skiftende menu – altid på lokale, økologiske råvarer og altid med både klassiske og vegetariske valgmuligheder.

Vi arbejder udelukkende med økologisk certificerede råvarer. Vi har det økologiske spisemærke i guld og vores økologiprocent er målt og kontrolleret til 100%. Dertil er en meget stor del af råvarerne biodynamiske og fra regenerative landbrug med optimal fokus på bæredygtighed og dyrevelfærd.

I Muldiverset finder du også Sydsjællands største luksus-vintagebutik. Altid mere end 1.000 stykker beklædning fra de allerstørste designere, kurateret og hentet hjem fra hele verden.

Muldiverset har vundet TripAdvisor Travellers Award i 2021, 2022 og 2023 som værende en af de 10% bedst anmeldte restauranter i verden.

Stavreby Strandvej 36
Præstø 4720 DK
Vis vej